Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en hon & han dikt..


Hon & han blir till kaos.

Hon

Han börjar skapa kaos,
han börjar komma för nära,
för nära mig, och sanningen,

han har hela armar,
men trasig insida,
(och hela han är kaos.)

Jag tvekar,
som jag alltid gjort,
för jag har inte
alltid gjort rätt,

(vi har inte alltid gjort rätt)

vad ska vi göra
med vår kärlek ?

Han är trasig,
jag är kaos,
han längtar
och jag saknar.


Han

Hon är rädd,
hon låter mig ite
komma närmare,
håller mig på avstånd.

Hon har trasiga armar,
i försök att dämpa smärtan
blir allting fel,

jag vet att vi båda
har gjort fel,
hon har vaknat i fel säng
och varit kär,


jag har supit bort
veckor, månader,
för att slippa känna,
det som jag känner nu

men hur trasig
jag än är,
så är mitt hjärta helt,

tack vare henne,
tack vare kärleken




Fri vers av Cornelia
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-09-15 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet inte riktigt om jag någonsin läst något som satte sig så rätt som detta.
2012-03-27

  leopardia
tycker titeln är rätt skön, kanske dåligt ordval, men, men...
och dikten i sig är mkt stark, mjo...
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Cornelia
Cornelia