Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han är ett mysterie för mig.. han kanske inte älskar någon alls


vem älskar du kalvögon

det går inte att ta miste av
att det är sanna känslor han hyser
det finns en sådan ärlighet i hans ögon
likt tusen stjänor som på himlen lyser
men varför springer du ifrån mig kalvögon?
men vem är hettan riktad mot?
solen eller månen
kanske älskar du henne
trots att hon har en annan
på det sättet är vi lika
men vem av oss är beredd
att skada den vi älskar mest?
för vårt eget nöjes skull..
för vårt egna bristande hjärtas sak
du kanske inte älskar någon alls
det gör i varje fall inte jag
något annat vore att överdriva
det har ju bara gått någon vecka!




Fri vers av stuckNReality
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stuckNReality
stuckNReality