Akrylbild o foto: Ulla " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild o foto: Ulla


Rör inte min kompis

 

min vän skriver

med sitt hjärteblod

min vän skriver

kloka tankar om sådant

som till livet hör

jag vill att du inte detta rör

 

min vän är inte

ung rik och frisk

men skriver så vackert

om ett brokigt liv

skriver så att vi förstår

man känner alla sår

 

min vän betyder mycket

många som läser texterna

finner kloka tankar och tröst

och som i många andra fall

finns det de som mobbar och hånar

meningen i texterna förvrängs

när andra sig åt mobbning lånar

 

den som inte själv förstår

som gärna strör salt i sår

* rör inte min kompis *

ge dig ut och spring

eller gör ingenting

här vill vi ha en zon av frid

mobbning tillhör väl en annan tid

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2009-04-12 07:26



Bookmark and Share


  * Ammi *
Underbar uppmaning kära vän!
När vuxna hänger sig åt mobbing då har det gått för långt, och att håna andras "olycka" är än värre, som om såren i själen inte vore nog
du är en underbar vän, och en zon av frid är vi väl alla värda tycker jag oxå
kramen
2009-04-12

  Hans Christian
B R A V O !!! och en vacker bild.
2009-04-12

  anits VIP
Mycket bra skrivit
2009-04-12

  Sturesdotter
MYCKET bra!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP