Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ut glädjen

 

vilken tur att jag

tog ut glädjen i förskott

 

stunden tillsammans

blev inte vad jag hade

hoppats

 

vilken tur då att jag fick glädjen

i förskott för allt jobb jag hade lagt ner

 

så gör det

ta ut glädjen i förskott

för säkerhets skull




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-04-12 07:37



Bookmark and Share


    snöö
Jag log när jag läste. Vilken bra ide´. Då får man i alla fall en gångs glädje. Själv brukar jag oftast ta ut sorgen i förskott, vilket inte alls är lika bra, för då kan man få sorgen två gånger. Bra skrivet.
2009-04-12

  Hans Christian
Tänkvärt och vemodigt, vacker text.
2009-04-12

  Sturesdotter
Fint, har själv skrivit nästan exakt samma text; skönt med andra som gör som jag! :O=
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP