Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Hon älskade Chagall

 

ett besök på Konstmuséet

min kära Olivlund måste

återses

 

jodå sa mamma

jodå man du

jag vet vem jag älskar nu

 

och hennes utrop

var omistligt bara hennes

 

Chagall jag måste ha

honom hemma

bara måste

 

och så köpte hon en reproduktion

ramade in den dyrt och

njöt lika mycket varje dag

 

mammas Chagall

hänger nu hos mig

och jag minns hennes glädje

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-04-12 08:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja man vill
ju gärna se
och ha det man
älskar förstår Din
Moder fullt ut!
2009-04-12

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Just den tavlan hänger hemma hos mig också! Den och en till av Chagall. Jag älskar också Chagall, som du förstår...
2009-04-12

  Hans Christian
Ett utsökt minne och en deliciös målning.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP