Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är en början

Det finns inget slut
bara en början på något
nytt

Med
tankar i det blå
rör jag mig
förvirrat
i framtiden

Fotsteg
som trampar på grus
kan lika lätt
trampas
på människor
och det är lättare att gå
förbi
än att stanna kvar

Aporna
är utsläppta från
zoo
och gör lite som dom vill
( en del av dom har faktiskt
körkort )

Det är turtagning
och ibland
så har man otur

Vinden blåser
hatten lättar ...






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-09-15 17:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En härligt lättjefull dikt - filosofi kan man antaga - undrar bara en sak:Apan med körkort är det jag?Fniss
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan