Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken X och paradiset

Förbannade sketväder!

Varför skall den förbannade solen skina?

Varför skall det vara så ljust?

Mina dämoner trivs inte i ljuset.

Jag vill ha mörker, regn och blåst.

Tänk så härligt att få dra en filt över sig i mörkret och höra vinden tjuta runt knutarna.

Ändå bättre hade det varit att få ha den underbara fröken X under filten och känna hennes härliga kramar.

Känna hennes kropps värme emot min.

Känna hennes fuktiga sköte öppna sig för mig.

Tänk att få känna himlen öppna sig för mig och fröken X.

Ooohhhh paradiset är nära!




Övriga genrer av Armarius
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-12 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armarius