Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens fröjder

Jag hoppas att jag någon gång innan döden inträffar få känna en kvinnas nakna kropp emot min en gång till.

Få känna hennes kroppsvärme, hennes åtrå.

Låt mig känna hennes kropp öppna sig för mig.

Låt mig känna hennes fuktiga sköte emot mitt.

Låtom oss förenas i kärlekens fröjder.

Låtom oss komma till himmelriket tillsammans.

Låt detta ske innan det är för sent.

Kommer detta att ske?




Fri vers av Armarius
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armarius