Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade ljus

Förbannade ljus, jag gillar inte ljus.

Varför skall den förbannade solen skina?

Jag vill ha mörker, regn och blåst!!!!

Mina dämoner trivs inte i ljus.

Ljuset är livets helvete.




Fri vers av Armarius
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armarius