Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tribut till en medelålders kvinna

Livet är underbart
Våren är här
Jag ser körsbärsblommornas knoppar brista ut i full blom
Ginstens gula blommor lyser mot den blå himmelen som den svenska flaggan
Fåglarnas sång och blommornas knoppar får mig att tänka på den underbara fröken X
Hon är lika söt som vårens blommor
Hon är ett levande bevis på att en medelålders kvinna i sin fulla blom är lika söt som vårens första blommor
Hon är underbar




Övriga genrer av Armarius
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-01 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armarius