Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite om tystnad


tala är silver

jag tror
på tystnaden
som långt mer talande
än alla ord

Ta mig för mer än vad jag säger
en människa är så mycket mer än så

Inte många ord flyger över
mina läppar
men fler tankar flyger
runt i huvudet
vid dessa tidpunkter

att tala är silver
tiga är guld
säger några
jag tror att jag håller med dem
tystnad säger mer
än ord




Fri vers av Karin E
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-04-12 21:53



Bookmark and Share


  systeringer
På ett snyggt sätt har du talande textat om tystnaden.
Jag håller med dig, man ska läsa människan, inte bara höra det talade ordet.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E