Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålen av ljus



Så intill döden trött och svag
vilar han vid hennes kropp
söker efter styrka
önskar finna hopp

Samlat sina sista krafter
som precis har sinat ut
känner orken svika
är detta början eller slut?

Seglar bort till fjärran hav
och ser - strålen av ljus!
Möter den han älskar
känner lyckorus

De går varann till mötes
han fattar hennes hand
och plötsligt har han nått den
- evighetens strand!

Med henne vid sin sida
blir vandringen så skön
han ropar ut sin glädje
- Tack Herre, för att du lyssnat
till min bön!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-04-12 22:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som finner en rätt hustru finner nåd från Herren.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen