Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mormor

Mellan stockholm och tanum finns det en hel del systembolag

Kinekulle är ett utmärkt rastställe

Det står en älg på ett berg

Det går att sova i fönstret i en gammal pegeut om den är ljusblå

Man kan aldrig veta hur länge man får leva

En bostonterrier klär utmärkt i kjol

Om man spiller whiskey så lägger man ansiktet mot bordet och sörplar

Man mår inte så illa om man räknar avståndet mellan saker

Tänk själv!

I norge är det ok att ha hasselnötskräm på mackorna

Folk schåpar sig hela tiden

En del människor är faktiskt gräsliga

Man ska helt enkelt ha skitkul

Snygga underkläder är livsviktigt

Ibland lönar det sig inte att säga nåt
(Det sista har jag alltid haft svårt för)

Tack mormor för att du delade med dig av detta och mycket mer, i slutet av dagen är det faktiskt det jag kommer ihåg. Jag älskar dig omåttligt och när jag dör ska jag be att få komma dit du är så kan du lära mig spela bridge och jag lovar att hålla klaffen under väderleksrapporten. Kattegatt syd sydväst. Kram!Ps. glöm inte galoscherna.




Övriga genrer av åkeojag
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag