Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min flicka..... (om hon vill ha den)


själen djup,


Kyssar blandas, dina händer i mitt hår, smeker din kropp, tränger in i dig,


älskar länge


du viskar i mitt öra, vi är sanningen


inatt tog jag din själ i besittning, du somnar naken i min famn,


ser på dig med kärlek, lägger mig brevid,


och håller om



ditt nakna sinne


med all min kärlek fyller jag dina tomrum,






Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-13 00:50



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Närmare än så kommer man nog inte varandra. Fullkomlig hängivelse. Dina ord vibrerar... på djupet.
2009-04-15

    Guds barn
otroligt vackert.
2009-04-14

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skrivet, mycket vackert.
2009-04-13

  sulimaa
Så så vacker....kärlek beskriven som man vill att den ska vara...tack..
2009-04-13

  Sturesdotter
Ett naket sinne, det renaste som finns - nästan lite himmelskt :)
Fin!
2009-04-13

  Junitvillingen
Mycket vackert skrivet...eggande & sensuellt...varmt & känslosamt...du kan konsten att skriva om kärlek så det berör djupt därinne:-)
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth