Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
light of love skiss...


ser dig titta

Ser dig titta - på mina tankar, närmar dig sakta i mörkret, naken

söker min hand,

kysser dig, länge, tar din kropp, du stönar -



älskar högt - genom tiden



ögon tindrande i mörkret, ser dig tydligt - fylld av kärlek,


vi möts i kyssar bortom döden, somnar sammanslingrade i tiden,











Fri vers av peter markurth
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-04-13 00:55



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Intense poetry...

mycket bra nerv...

och känsla,

men om jag får peta så saknas nog en bokstav på "botom döden"

ett r månne...

lätt hänt:-)
2009-04-13

  Suzy med punkterna
Ett superbt slut
2009-04-13

  Gisela Nordell
sammanslingrade
i tiden
tycker jag om
2009-04-13

  ramsesII
underbart, frågan är bara hur man gör för att inte bli beroende av de ruset du skriver om, hihi.../
2009-04-13

  Björne.H
Fylligt berättande trots få ord. Stämningsfullt.
2009-04-13

    Ken Cassel
Vad annat kan jag säga än
Tjusigt
Gillas
;)

Mvh
2009-04-13

  Sturesdotter
Vacker kärlekshyllning
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth