Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet barn...

Litet barn
gråter tysta tårar
önskar sig bort
härifrån
Lyckliga somrar
som kom och gick
säg, var de bara
ett lån?

Salta tårar
på rosiga kinder
sommarnattsångest
så svår
Litet barns
allra högsta önskan
är att vuxenvärlden
förstår…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 15:13



Bookmark and Share


  Pia S
Det här var en dikt jag fick ont i magen av. Berörande.
2009-04-16

  Sonia
känslan av att vara ett litet barn,
i en smutsig värld.

vackert
2009-04-16

  kärleks ängel
vackra ord!!
2009-04-16

  Frans Nilsson
Den kändes! Vackert skrivit om en sorglig historia.
2009-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Ömsint och fint skrivet.
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
gripande rader som verkligen berör, mycket sant i de sista raderna .....
2009-04-13

  leonardo1981
Underbart fina ord, berörde mig. påminner om mina dikter till min far.
2009-04-13

  Syrsan
Denna dikt berör verkligen och det gör ont att tänka på det lilla barnet.
2009-04-13

    Johnjohn
berörande! *applåd
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen