Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mörk kväll

en mörk kväll
en tyst kväll

jag minns den väl
jag hatar den

tråkigt var det
tråkigt är det

jag var rädd
jag var arg

denna dag hatar jag
denna dag kommer alltid hatas

en mörk kväll var det
en tyst kväll kommer den alltid att förbli




Fri vers av Felicia Peterson
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-09-15 22:19



Bookmark and Share


  Missi VIP
fin
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Felicia Peterson
Felicia Peterson