Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min veckas värsta dag är söndag
den här veckan hade ju två helgdagar
det känns



Söndagsvemod

 

jag stannar kvar i vemodet

de timmar som återstår

av veckans söndag

 

stannar kvar och

känner efter var jag

befinner mig på vemodsskalan

 

insikten om att kanske

aldrig mer kunna uttala

ordet framtid tillsammans

 

sitter djupast

i

smärtgropen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-13 22:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Och om det inte fanns söndagar så skulle det göra ont...
2010-05-02

  Sturesdotter
Går lite bredvid för att stötta
2009-04-21

  Annie b'larsson VIP
En skör text om djup smärta. Kanske du närmar dig botten? Sedan finns bara en väg - uppåt...igen.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP