Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med tankarna på humörsvängningar...<br>analyser....är egentligen överflödiga. men kommentera gärna ändå... <br> <br>


Vandring i behov av kärlek

 

Luften vibrerade av återhållen...ja vadå?

känslan av litenhet, eller utanförskap,

den gjorde sig påmind.

 

Vandrade rastlöst genom den gyllene parken

med dess rika kronbladsträd.

kände ingen ro...och obehaget växlade hela tiden

mellan skuld och vrede.

och inte visste jag hur jag skulle hantera det.

 

Men det kommer en ny dag..tänkte jag

nickade förstrött mot en kvinna som log ändå.

joda..det finns små solsken visst.

Ett nytt ljus i en ny nyans silades mellan grenverken på träden

svagt förnimmer jag tecken på förändring,

i varje fall på humöret mitt. 

Vem vill känna olust inför vårens spirande löften..

vem vill tvivla när åter solskenet lockar och lovar,

så mycket att allt underbart inte får plats i ett

hjärta som egentligen...vill brista ut i glädje....

 

joda...jag kan alltjämt älska igen...

Både vänner och kärlekar...jag vet...jag har förmåga kvar.

 

 

 

 

 

 

 


 

 




Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 327 gånger
Publicerad 2009-04-17 19:41



Bookmark and Share


  Ullagulla
tänk vad dessa känslor och tankar växlar.....snyggt avslut....så där jag vill känna med..att förmågan finns kvar....!! wow!
2009-04-24

  Aisha VIP
...en stark och livskraftig text...

"jag kan alltjämt älska igen
jag vet jag har förmåga kvar.."

jag tycker blommorna slår ut i dina ord...och en fin tid väntar...
gillar!!
2009-04-23

  Epione VIP
Vandring i behov av kärlek?
Vandring i behov av ett kärl? ett kärl som fylls av närhet.
Undrar just hur du tänkte..
Spännande
2009-04-20

  Epione VIP
Du kan verkligen fånga stunder, du ser det som är viktigt.
De små nyansernas mästare.
Tycker om den här texten, den är öppen och fin.
underbara dagar
hoppfulla
mm
2009-04-20

    ej medlem längre
En kvinna som log... och allt fick ljusare toner... Det inre färgar det yttre. En väldigt bra text som fångar läsaren
2009-04-19

  Miss Mod
Att komma till insikt om att förmågor trots allt ändå finns kvar,
är kanske vägen mot fortsatt lust till liv, mycket fint fångat.
2009-04-19

  Sladjana Zubcevic
"joda...jag kan alltjämt älska igen...

Både vänner och kärlekar...jag vet...jag har förmåga kvar."
Vackert och mycket stark skrivet!
Denna dikten berör mig starkt!
2009-04-18

    sunnanvind
Den här texten kändes väldigt naken, ärlig och sorglig..även om jag kan skymta ljuset som tränger in emellan raderna..väl skrivet!
2009-04-18

  Junitvillingen
Slutet visar att det finns tro och hopp - ändå. Och bara det är väl gott nog - så länge;-) Mycket talande text - berör mitt inre. Fint formulerad. Och du - njuuuut av våren!!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~