Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsago II

 

När asen  får ett infall till en god gärning

hyllas och rekryterar de

När helgonen får ett infall till en dålig gärning

fördöms och överges de




Övriga genrer av Trätobroder
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 12:56



Bookmark and Share


  Vinkelns
Väl skaldat! Den enes as den andres helgon.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder