Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du mig eller minns du mig endast?

Vet du färgen
där våra ögon möttes
De skrattande skiftningarna
och sorgens vågbrytningar

Vet du färgen
eller är vi endast en vag nyans




Fri vers av Tina-sol
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-04-14 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol