Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En kåt ryttare

 

En stormkåt ryttare ifrån Flen

Som å huvudets vägnar var klen

men sin hustru han red

så den stackaren kved

"Är det nödvändigt rida i sken"




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 282 gånger
Publicerad 2009-04-14 14:24

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha, tack för ett gott skratt....
2009-04-14

    Bodil Sandberg
hehehe skenkul...stenkul menar jag!!!!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson