Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss vara bottenlösa

Låt oss vara bottenlösa
och kasta ord istället för macka

se ringarna på vattnet
och inte hålla andan då vi sjunker

fylla våra lungor
och bara vara

Låt oss vara bottenlösa
och hålla varandras händer




Fri vers av Tina-sol
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-14 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol