Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon skillnad

 

ytterligare en gräns

är passerad

en tröskel till

har vant sig vid

att svackorna

dyker upp när

man minst anar det

och där man trodde

att man visste vägen

              : 

är det någon skillnad

mellan att leva

och att vakna till

ytterligare

en dag




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-04-14 22:16



Bookmark and Share


  KristinaE
.. spännande tanke om skillnad - kan man vakna utan att leva eller kan man leva utan att vakna?
2009-04-14

  Sladjana Zubcevic
"är det någon skillnad

mellan att leva

och att vakna till

ytterligare

en dag"
Bra skrivet vännen min!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP