Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffekoppen

Du satt alltid där
med en kopp, hett rykande kaffe
den riktigt mörka, mustiga sorten
gjord på bönor, du helst själv malde

du satt alltid där
hela tiden med huvudet lätt lutat
åt fönstret till, sluten i tankar
tills du stilla förde bak din stol
och gick, utan ord




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-18 22:29



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
som en scen, mästerlig beskrivning av ett ögonblick i livet
kan tolkas mångsidigt
2011-04-18

  sockerspöket
Vad som börjar som en mysig morgonstund vänder helt plötsligt till ett kyligt avsked. Snyggt uppfångat och beskrivet
2011-04-18

  miljas
Ett vackert målande porträtt. Stämningen vänder smygande mitt i... Från behagligt, varmt, till det strama. Hos mig väcker den en känsla av utanförskap, jag blir så nyfiken på den som väljer att gå, som inte släpper in mig i tankarna.

Gillar kommateringen!
2011-04-18

  Ninananonia VIP
En djup betraktelse :)

Väcker tankar :)

Vem var denna kaffekopp? :)
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson