Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken.

Vad vet jag om kärlek?
Jag har omfamnat den
Hållit i den
Och tappat den

Räknas det?

Jag har sett den
Svepa förbi som en vind
Stannat en stund
Sedan försvunnit
Lika snabbt som den kom

Du är ansiktet
Som för mig betyder kärlek
Att vakna upp bredvid dig
Och se dig le
Det är vad jag
Kallar kärlek




Fri vers av Oförstådd
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-20 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det Är kärlek :-)
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Oförstådd