Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen helar hela mig.

mitt livs kärlek är tillbaka
sommarsolen värmer mina frusna läppar
för nu kan jag le igen
utan att känna skuld
för vad som hänt

igår och dagen innan det




Fri vers av Oförstådd
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-04-16 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oförstådd