Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bara kunna längta bakåt.


Barndom

Ja, jag hör dig ropa
genom årens tunnel
från en annan värld –
en grön, varm fyrkant
mot himlen.

Jag hör dig och vill
så gärna svara.
Vill så gärna se
fotoalbumen bli
färre och färre
i min bokhylla.

Inte en dag
utan att jag snuddar
vid dig
min barndom.




Fri vers av Anders_A
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-09-16 10:41



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vackert skrivet. Den får mig att tänka på min egen barndom.
Jag kan känna ett sting av vemod och saknad när jag tänker på
den lilla unge jag var.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A