Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Den största gåvan

 

så till sist har jag fått gåvan

den största av alla gåvor

 

nu kan jag skilja ont från gott

numera känner jag de godas hjärtan

och kan sortera bort det

som inte är önskvärt

det min själ inte

dras till

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 14:48



Bookmark and Share


  genni VIP
Applåderar dessa ord, kram
2009-04-15

  Eva Langrath VIP
God gåva

Eva
2009-04-15

  Hans Christian
Visdom som är just väldigt positiv.
2009-04-15

  glittertindra
visst är det en positiv gåva... :)
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP