Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ansiktslösa

De kommer om natten
de med svepande,
långa klänningar

sakta, sakta
skrider de fram
deras konturer avtecknar sig
trots mörkret

Men jag hör inga ljud
inga ord
Vad vill de
vad tänker de
och framför allt
vilka är de

de ansiktslösa?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 345 gånger
Publicerad 2009-04-15 16:51



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
They are very great angels.
2009-04-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Touch of an angel!

Den här dikten retar fantasin och det undermedvetna. Är det döden eller skräcken? Eller kanske du själv? Intressant! Hälsar Fredrik
2009-04-16

  Roula O
fint!
2009-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Ja, profillösa har vi så det räcker.
2009-04-15

  Stefan Höglund
Spännande värre, de ansikts-lösa kan ju vara samma personer som aldrig har sett något eller hört.
2009-04-15

  Carola Bouvin
Kanske änglar.
vackert och fint skrivet.
//Carola
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen