Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag avundas dig

Jag avundas dig.
Jag vill ha din oaktsamhet.
Låt mig leva utan att tänka.

Avundas inte mig.
Jag vet inte vem jag är.
Jag vet blott vem du är.

Jag är ett mysterium utan lösning.
Jag är en gåta utan ledtrådar.
Jag är en bok utan slut.




Fri vers av dengis
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-09-16 11:53



Bookmark and Share


  Smultris
En dag hittar du nån som du vill ska finnas nära... och skriva slutet med dig...
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

dengis
dengis