Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

En ogenomtränglig dimma på den allra ljusaste dagen,
Glädje försvunnen i mörkret,
En förtappad själ utan närvaro,
Letar efter sig själv, och efter lyckan.

Den förtappade själen stapplar runt utan mål,
Utan en slutlig destination,
Förlorad i sina egna tankar,
Försvunnen i sin likgiltighet.

Uppgiven, förkastad och vilse.
Uppgiven,
Förkastad,
Och vilse.




Fri vers av dengis
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-09-16 11:59



Bookmark and Share


  LadyM
Fan va bra..precis så känner jag mig..
2005-09-19

  Smultris
Ahhh... Du e så äkta i det du skriver... Ord som berör...
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

dengis
dengis