Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur den renaste jorden

Ur den renaste jorden,
Närd av den starkaste solen,
Älskad av de finaste,
Smekt av de vackraste.

Är jag den svartaste rosen,
Det mörkaste havet,
Den hårdaste stenen,
Den ondaste människan.




Fri vers av dengis
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-09-16 11:55



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm du använder ett skönt ordval
Jag gillar hela kittet!
2006-01-14

  Smultris
Brutalt vackert..

Svidande och verkligt...
2005-09-16

  The Stargazer
Hmm, mycket intressant och tankeväckande.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

dengis
dengis