Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjäääääääääääääälp




Kära vänner - VIKTIG INFO - S.O.S

av misstag råkade jag nyss radera 6 mail från er

så om jag inte svarar så vet du varför

skriv gärna igen så ska jag försöka att inte

göra om det fatala misstaget

sorry mina vänner

kalla det ''hjärnbrist''

kram från

Ulla




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-04-16 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Görabortsig klubben tillhör jag med...
2009-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ok lätt gjort!
2009-04-16

  Eva Langrath VIP
skönt att vi är fler i göra bort sig klubben, :)

Eva
2009-04-16

    sunnanvind
Ok....skrattar! Har hänt mig oxå nån gång!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP