Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får,

tror inte du förstår hur mycket jag bryr mig om dig
du är så bäst och har hjälpt mig så mycke
fem månader ungefär
inte länge vi känt varann
men du är den bästa
jag förstår inte hur man kan vara så bäst
kunde säga att jag älska dig men de kan jag inte
du är inte sån
men du betyder så himla mycket
om jag förlora dig skulle jag förlora allt..
du är bäst <3




Fri vers av rebecca,
Läst 128 gånger
Publicerad 2009-04-16 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca,