Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a,.

tårar rinner
som aldrig försvinner
du finns i mitt hjärta
tar all smärta
du klarar de
så som jag ska be
be för dig
som du en gång gjorde för mig
vi är rädda som fan
men mest rädd är nog du
jag vill göra nåt för dig
men vad..
tänk om jag kommer ångra allt
nej jag får inte
måste göra något nu
innan de är försent




Fri vers av rebecca,
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-04-16 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca,