Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du klarar det.<3

det kommer ordna sig
det kommer fixa sig
snart kommer vi få veta svaren
och dom måste göra rätt så du klarar dig
för jag kommer inte klara mig på jätte länge utan dig
kommer bryta ihop varje dag om du försvinner
men du bryr dig om mig och vill mitt bästa
en anledning till att du kommer klara dig
skulle kunna skriva hur mycket som helst men man behöver inte säga så mycket
förutom att du är bäst, är du världens snällaste och omtänksam och allt de går inte att förklara, du är ängeln som klarar det, du är den bästa som klarar allt<3 vi alla tror på dig<3 vi alla hoppas<3
DU KLARAR DET<33




Fri vers av rebecca,
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-04-18 02:37



Bookmark and Share


    kw.
Med dig så kommer det går bra. Du är bäst med
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca,