Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom igen<3

kom igen du klarar det här, det sista så är det klart du klarar det
du är starkaste du klarar de
tårarna bara rinner
för tänk om du förvsinner
de får inte hända
du ska inte försvinna du ska kämpa
kom igen det sista nu
du klarar det
vi väntar alla på svar
klarar snart inte längre
är för svag
förstår inte vad de gör med dig
måste få stöd från er
jag är svag och orkar snart inte mer utan dig
säger det igen
KOM IGEN, DU KLARAR DET BÄSTA!!<33




Fri vers av rebecca,
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-04-19 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca,