Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tvåsamhet


Vi är

ni kan säga vad ni vill
om hur det ska vara
jag tror
att jag stänger av mina öron då
för jag vet hur det är

jag vet hur
vi är
det är
det enda som spelar roll

vi är
så mycket mer
än oskrivna regler och ideal
vi är vi
och vi är tillsammans






Fri vers av Karin E
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-04-16 16:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmmm..fint detta!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E