Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var på besök hos kardiologen


Ett gott hjärta

 

efter ultraljudsundersökning

log den rare läkaren

du har ett gott hjärta

sa han och skrattade

så blev han allvarlig igen och sa

men du har läckage

på aortan

 

var det inte det jag trodde

att mitt hjärta läcker

det läcker av generös

godtrogenhet och det fick

jag verkligen klart för mig

efter att ha fått ta emot

spott och spe 

enbart för att jag inte delar

uppfattningen om Jesus

 

det stod helt klart för mig

hur religionskrig startar

"var mot andra som du själv

vill bli behandlad "

 

jag tror att jag behärskar det

bättre än många av de så kallat kristna         

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-04-18 07:24



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Härlig utveckling
av läkarens
inkännande
erkännande!
2009-04-18

  Hans Christian
Bara att hålla med.
2009-04-18

    Erika H
Behövs ingen tro på någon helighet för att ha ett gott hjärta, vara generös och medmänsklig.
2009-04-18

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-04-18

    ej medlem längre
Säkerligen!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP