Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar till min mamma


Mig har man inte

 

dig har man inte

där man sätter dig

sa mamma när jag var liten

och

jag fattade ingenting

 

nu förstår jag hennes leende

det följer mig

liksom hennes stora varma hjärta

och hennes starka goda vilja

 

du hade rätt mamma

fast det hann jag inte säga dig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-04-18 15:21



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert bevarat i vackert minne - även om Du inte han säga, så visste hon .....
2009-04-19

  Annie b'larsson VIP
Men du säger det nu - och då var det inte för sent iallafall. Du är en del av din mamma, hon hör säkert någonstans inom dig/sig.
2009-04-19

  Hans Christian
Den här tycker jag väldigt mycket om. Så varmt skriven, den berör mig :o)
2009-04-18

  Gunilla VIP
Självständig, fri,
orädd, kavat
så föreställer jag
mig dig som barn,
föreställer jag mig
att din mamma
uttrycker med sina
ord och sitt leende
föreställer mig henne
vara stolt över denna
härliga flickunge!
2009-04-18

  Sturesdotter
Man skulle vilja ha sagt så mycket o till så många; vi får vara rädda om dem vi har just nu...o säga allt det där. Fina minnesbilder ger du mig...
2009-04-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst man för sent
förstår hur den var "ment"
Men det ljuder gott sen
att Din mamma såg hur
Du var min vän att Du kunde
alltid komma igen!
2009-04-18

    deb8
Vackert förmedlat minne...
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP