Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggor

Jag tittade in i en eld, exploderande svavel, rusande hjärtan, skjuten i ryggen, vi är fan under attack, de stal något, ännu en dog där, blodet, fördunklar, stormen blåser igen, döden lyfter i natten ock slår mot degenererade vilka ingen ser, en av er saknas i min åsyn, vi talade om kärleken, byggde en tes, natten var stjärnklar, vem fan hade talat om napalm i ett surrealistiskt stockholm, vilka kvävde tiden - andnöd utav förståndet, morden är synliga nu, vi krakelerade i själen och våldförde oss på tiden, det var därför segern uteblev den natten i september, klädda i svart, gömda i mörkret, väntar på nästa gång ni visar er, då skjuter vi ned era fredsduvor med, och spottar er i ansiktet, supreme warriors, så fan heller, victory? löjeväckande kanter i tiden att begrunda varsamt, nu koncentrerar vi oss på döden, samt ligger i gräset och kysser varandras skuggor...




Fri vers av peter markurth
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-04-19 07:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starka skuggor
2009-04-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag kan känna i hela kroppen
det du skriver.
2009-04-19

  ramsesII
väckande ord denna morgon, aj, vad vackert, det riktigt svider till och kramar om mig.../
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth