Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

story of our love

Jag ser in i din själ och frågar - vill du bo i mina tankar, dina ögon tindrar i natten, kärleken segrar, kyssarna var oändliga, två atomer i ett slitet universum skapade tillsammans kärleken, i ditt ansikte, upphörde tårarna att blöda, jag kysste dig och visste, att vi skulle leka med varandras själar, höll ditt hjärta varsamt i handen och kysste det...




Fri vers av peter markurth
Läst 286 gånger
Publicerad 2009-04-19 08:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du är en kärlekspoet av stora mått!! Mycket vacker text om den rena, sanna kärleken. * gillas skarpt *
2009-04-21

  Miss Mod
"vill du bo i mina tankar" En underbar rad som får bo hos mig denna nya dag.
2009-04-21

  mare VIP
Underbart skriven om kärleken........bokmärker..
2009-04-20

  Lotti
vacker.......
2009-04-19

  Gisela Nordell
ren som kärleken
2009-04-19

  JessicaB
En varm och vacker kärleksdikt.
2009-04-19

  Suzy med punkterna
I ett slitet universum får du fram vackra bilder
2009-04-19

  Tobias Nilzon
Mästerliga kärleksrader! underbar.
2009-04-19

  ~Hope~
ojoj, så bra du beskriver kärleken när den är så där... vacker!
2009-04-19

  Syrsan
Texten är varm och kärleksfull. Den lägger sig mjukt.
2009-04-19

  Sturesdotter
En av de bästa du skrivit, innerligheten brinner genom raderna
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth