Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek...

om du nu bara vill att vi ska vara vänner...
varför säger du inte exakt vad du känner...
e de svårt att förklara...
eller är du rädd för att såra mig bara....
de e ingen fara för jag blir alltid sårad...
ändå så känner jag mig mest plågad...
jag behöver dig som min tjej...
de skulle göra hela livet till en lätt grej...
alltså tjejen du förbättrar känslans sinne...
känslan av att minnas dej o mej som ett minne...
om jag bara visste va som krävs för att dej få...
då skulle jag göra allt till och med få himmelen att bli blå...
med all kärlek jag har i mitt hjärta...
skulle inte räcka med en bok för att få ut alla mina känslor...
så mycket fint o så mycket smärta...
så mycket vågor o så mycket lågor...
snälla chansa bara en gång...
då kommer ja sjunga en kärleksfull sång...
specifired till dej så att ditt hjärta går i brand...
o du kommer ta mig i min hand...




Fri vers av sohel
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-09-17 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel