Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm känner ett behov av att känna djupa känslor igen


Hit me again

Once I was shattered and torn in half

Love, please shatter me again!

I need to feel




Fri vers av ssdd1966
Läst 367 gånger
Publicerad 2009-04-19 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ssdd1966