Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg dig nu


Såg dina ögon tindra i mörkret,

kärleken var till dig, kyssarna,

det röda blodet
vilket rann ur mitt hjärta,

var sanningen om varat,

existensen ryckte till,
vi beväpnade oss till tänderna


och riktade våra vapen mot er...





Fri vers av peter markurth
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-04-20 19:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tjusigt
2009-04-21

  Maria Lauenstein
Härlig!
Tack för applåderna jag ha fått av dig!
2009-04-20

  Sturesdotter
Lite love and peace?
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth