Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUPREME LOVE

Synapser utav tid spränger vansinnet till eld, bortom dalen där kyssarna bor bygger örnen bo, du i mitt mörker - allt, ställer nu min enkla fråga, bortom svineriets gränser vill jag leva, skrotade drömmar lyser upp mitt helvete, mardrömmarna var synliga i vintern, snö täcker känslor utav dammig kärlek, kan du se mig nu, väntande vid helvetets portar, ta min hand och följ mig till landet bortom verkligheten, dina drömmar får plats i mitt hjärta, vi reser bortom tiden, from the enemy i will never hide, ser dina blodsprängda ögon, dina känslor ligger kastade i en blodpöl på marken, vi tar upp dem, sätter tillbaka sanningen i dina drömmar, jag vill kyssa dig i verklighetens dimma, kärleken ska leva, väntande på våra nakna kroppar mötande varandra i tiden, sida vid sida krossar vi vansinnet, jag tar dig med till mina sanningar och släpper aldrig, ty käleken - i en kall och tyst oändlighet, segrar över dårskapens tyrrani, vi står över de små mäniskornas dumheter, jag avser skänka dig mitt liv, tar du mig som jag är? jag älskar dig förevigt...




Fri vers av peter markurth
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-04-21 05:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tillbaka med sanningarna till drömmarna och känslor i en blodpöl tar dig till poeternas poet
2009-04-21

    ej medlem längre
Mäktigt om att önska en livskamrat som håller-tänker jag!
2009-04-21

  Carola Bouvin
Strålande romantisk hoppfull kärlek.
stående applåder.
//Carola
2009-04-21

  SeXara
Alltid lika starkt, passionerat och vilt skrivet
2009-04-21

  *Boppisgodis*
öändligt tacksam över att jag får läsa såna här texter....
2009-04-21

  Sturesdotter
Brutalt kastas man ut och in på vågor av känslostormar; upprörda hav som du verkar vilja ha stiltje på. Oerhört känslosam.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth