Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska

 

glömda är alla vackra ord

allt stöd

glömda är penninggåvor

till den som var i nöd

 

glömt är allt som var fint

fram med tarvligheter

osanningar om hån

 

för är du inte med

så är du emot

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-04-21 09:03



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-04-21

  Hans Christian
Den sista strofen tar upp ett mycket viktigt ställningstagande. Bravo.
2009-04-21

  Eaglemountains VIP
Vad är vänskap, om inte respekten finns ....
2009-04-21

  * Ammi *
den här texten kan ses som lite varningens ord,
Man ska inte tro allt man hör eller lovas, bakom de vackra fasaden kan det sitta en uv!!!
och duger man inte som man är, om man inte säljer sin vilja och själ, då är man alltså emot. som i en diktatur ..
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP