Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

Jag ser hur du går förbi utanför glasfönstret.

Det är mer än ett fönster emellan oss.

Det är en evighet.




Övriga genrer av bakgator
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-04-21 11:20



Bookmark and Share


  jardan
Vackra rader - tankfulla
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

bakgator
bakgator