Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du finns överallt

franskaglosor
du
popmusik
du
klockslag
du
fotoalbum
du
jeans
du
tidningsartiklar

du
cirkulerar
jämt
inom
mig
utom
mig
alltid
mig




Fri vers av bakgator
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bakgator
bakgator